Ochrana osobních údajů

Vážení návštěvníci,

dovolte, abychom Vás informovali, jak nakládáme s údaji, které nám v rámci použití těchto webových stránek poskytnete.

Provozovatel webové prezentace www.autocalounictvi-zaruba.cz
(dále jen „Provozovatel“)
Petr Záruba
IČ: 48676241
Podnikatel je zapsán v živnostenském rejstříku MěÚ Čáslav
Sídlo: Za Kovárnou 122, 285 71 Vrdy
Telefon: (+420) 723 707 483, (+420) 327 397 468
E-mail: info@autocalounictvi-zaruba.cz

Základní ustanovení
Všechna data a osobní údaje svěřené Návštěvníkem (Poptávajícím) Provozovateli těchto stránek jsou uschovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění, dále v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“).

Účel zpracování osobních údajů
Za účelem vystavení vyúčtování (faktury), zpracování cenové nabídky, návrhu možné spolupráce nebo případné reklamace, bude Provozovatel zpracovávat osobní údaje v rozsahu:

  • název společnosti,
  • kontaktní a fakturační adresa,
  • IČ a DIČ,
  • jméno a příjmení,
  • telefon,
  • e-mailová adresa.

Doba zpracování osobních údajů
Osobní údaje jsou zpracovávány po omezenou dobu. U každého účelu zpracování je definována doba zpracování osobního údaje a tato doba se může lišit podle účelu a právního základu zpracování daného osobního údaje.

Poskytnutí souhlasu
Pokud nedochází k uzavření smlouvy/objednávky, je zcela na Vašem rozhodnutí, zda nám dobrovolně poskytnete své osobní údaje (název společnosti, jméno a příjmení, telefon, e-mail) za účelem zodpovězení Vašeho dotazu (zpracování poptávky, návrhu spolupráce atd.). Svůj souhlas se zpracováním můžete kdykoliv odvolat vizte níže „Úprava a smazání osobních údajů“.

Úprava a smazání osobních údajů
V případě, že máte v úmyslu upravit nebo smazat svá osobní data, která jste poskytli Provozovateli těchto stránek, můžete tak okamžitě učinit dle dostupných kontaktních údajů.

Kontaktní e-mail: info@autocalounictvi-zaruba.cz
Kontaktní adresa: Autočalounictví Petr Záruba, Za Kovárnou 122, 285 71 Vrdy

Sdílení osobních údajů s jinými subjekty
Při poskytování služeb nám pomáhají následující Zpracovatelé, jejichž činnost je v souladu s evropskými standardy ochrany osobních údajů, přičemž zpracovávání osobních údajů třetími stranami je upraveno jejich vlastními podmínkami poskytování služeb.

  • Provoz e-mailové adresy prostřednictvím služby Google Apps zajišťuje společnost Google Czech Republic, s.r.o., IČ: 27604977, sídlem Stroupežnického 3191/17, 150 00, Praha 5.
  • Provoz webové prezentace www.autocalounictvi-zaruba.cz je zajištěn prostřednictvím webhostingu Endora.cz. Provozovatelem webhostingu je společnost Stable.cz s.r.o., IČ: 28741048, sídlem Skelná 2091/29, 466 02, Jablonec nad Nisou.
  • Přepravu zásilek zajišťuje společnost PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798, sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany.
  • Přepravu menších zásilek zajišťuje společnost Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1.

Bezpečnost
Provozovatel prohlašuje, že podniká veškerá opatření, která mají za cíl zabezpečit svěřené údaje před zcizením. Využívá jen aplikace a metody, které splňují odpovídající kritéria příslušných zákonů.

Cookies
Pokud máte ve svém prohlížeči povoleny cookies, může o Vás Provozovatel zpracovávat záznamy (IP adresa, typ prohlížeče, počet návštěv, doba trvání návštěvy, nejčastěji navštěvované vstupní a výstupní stránky, analýza klíčových slov a frází nejčastěji použitých při vstupu na stránku). Cílem je optimalizovat obsah webové prezentace a tím Vám nabídnout informace, které hledáte.

Nevíte, co jsou to cookies? Neváhejte a přečtěte si základní charakteristiku (zdroj: Wikipedia, www.wikipedia.org).

Vypnutí cookies
Chcete cookies ve Vašem prohlížeči vypnout? Níže uvádíme zdroje, kde naleznete návody.

Odkazy na jiné webové stránky
Na stránkách jsou uvedeny odkazy na jiné stránky, nad nimiž nemá Provozovatel kontrolu. Pokud Uživatel navštíví některou z těchto stránek, měl by se seznámit s jejich zabezpečením a politikou ochrany osobních údajů. Provozovatel nenese jakoukoliv odpovědnost za postupy a politiku jiných stránek a jejich provozovatelů.