Ochrana osobních údajů

Vážení návštěvníci,

dovolte, abychom Vás informovali, jak nakládáme s údaji, které nám v rámci použití těchto webových stránek poskytnete.

Provozovatel webové prezentace www.autocalounictvi-zaruba.cz
(dále jen „provozovatel“)
Petr Záruba
IČ: 48676241
Podnikatel je zapsán v živnostenském rejstříku MěÚ Čáslav
Sídlo: Za Kovárnou 122, 285 71 Vrdy
Telefon: (+420) 723 707 483, (+420) 327 397 468
E-mail: info@autocalounictvi-zaruba.cz

Základní ustanovení
Všechna data a osobní údaje svěřené návštěvníkem (poptávajícím) provozovateli těchto stránek jsou uschovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění, dále v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“).

Účel zpracování osobních údajů
Za účelem vystavení vyúčtování (faktury), zpracování cenové nabídky, návrhu možné spolupráce nebo případné reklamace, bude provozovatel zpracovávat osobní údaje v rozsahu:

▪ název společnosti,
▪ IČ a DIČ,
▪ jméno a příjmení,
▪ telefon,
▪ e-mailová adresa.

Doba zpracování osobních údajů
Osobní údaje jsou zpracovávány po omezenou dobu. U každého účelu zpracování je definována doba zpracování osobního údaje a tato doba se může lišit podle účelu a právního základu zpracování daného osobního údaje.

Poskytnutí souhlasu
Pokud nedochází k uzavření smlouvy/objednávky, je zcela na Vašem rozhodnutí, zda nám dobrovolně poskytnete své osobní údaje (název společnosti, IČ a DIČ, jméno a příjmení, telefon, e-mail) za účelem zodpovězení Vašeho dotazu (zpracování poptávky, návrh
spolupráce atd.). Svůj souhlas se zpracováním můžete kdykoliv odvolat vizte níže „Úprava a smazání osobních údajů“.

Úprava a smazání osobních údajů
V případě, že máte v úmyslu upravit nebo smazat svá osobní data, která jste poskytli provozovateli těchto stránek, můžete tak okamžitě učinit dle dostupných kontaktních údajů.

Kontaktní e-mail: info@autocalounictvi-zaruba.cz
Kontaktní adresa: Petr Záruba, Za Kovárnou 122, 285 71 Vrdy

Sdílení osobních údajů s jinými subjekty
Při poskytování služeb nám pomáhají následující zpracovatelé, jejichž činnost je v souladu s evropskými standardy ochrany osobních údajů, přičemž zpracovávání osobních údajů třetími stranami je upraveno jejich vlastními podmínkami poskytování služeb.

  • Provoz e-mailové adresy prostřednictvím služby Google Apps zajišťuje společnost Google Czech Republic, s.r.o., IČ: 27604977, sídlem Stroupežnického 3191/17, 150 00, Praha 5.
  • Provoz webové prezentace www.autocalounictvi-zaruba.cz je zajištěn prostřednictvím webhostingu Endora.cz. Provozovatelem webhostingu je společnost Stable.cz s.r.o., IČ: 28741048, sídlem Skelná 2091/29, 466 02, Jablonec nad Nisou.
  • Servis a opravu PC techniky zajišťuje společnost Mgr. Radek Vrbický – RAVREX, IČ: 71284532, sídlem U Lesoparku 1909, 286 01, Čáslav – Čáslav-Nové Město.
  • Přepravu zásilek zajišťuje společnost PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798, sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany.

Bezpečnost
Provozovatel prohlašuje, že podniká veškerá opatření, která mají za cíl zabezpečit svěřené údaje před zcizením. Využívá jen aplikace a metody, které splňují odpovídající kritéria příslušných zákonů.

Cookies
Pokud máte ve svém prohlížeči povoleny cookies, může o Vás provozovatel zpracovávat záznamy (IP adresa, typ prohlížeče, počet návštěv, doba trvání návštěvy, nejčastěji navštěvované vstupní a výstupní stránky, analýza klíčových slov a frází nejčastěji použitých při vstupu na stránku). Cílem je optimalizovat obsah webové prezentace a tím Vám nabídnout informace, které hledáte.

Nevíte, co jsou to cookies? Zde si můžete přečíst základní charakteristiku (zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů, www.uoou.cz).

Vypnutí cookies
Chcete cookies ve Vašem prohlížeči vypnout? Níže uvádíme zdroje, kde naleznete návody.

• Mozilla Firefox – návod k vypnutí cookies naleznete na adrese support.mozilla.org
• Google Chrome – návod k vypnutí cookies naleznete na adrese support.google.com
• Internet Explorer – návod k vypnutí cookies naleznete na adrese support.microsoft.com
• Opera – návod k vypnutí cookies naleznete na adrese help.opera.com
• Apple Safari – návod k vypnutí cookies naleznete na adrese support.apple.com
• Seznam.cz prohlížeč – návod k vypnutí cookies naleznete na adrese napoveda.seznam.cz